DE #1 MEUBELWINKEL IN TEAK, INDUSTRIEEL & INDIA MEUBELEN!

Teak Salontafels

Zeer grote voorraad teak houten salontafels in alle formaten (vierkant, rond en met diverse diameters).

Actie actie actie: Nu 25% KORTING op alle teak houten salontafels!
Bijvoorbeeld:

Wij leveren de mooiste teak houten salontafels voor de BESTE PRIJZEN. Wij hebben een enorme voorraad aan boomstam salontafels. teak houten en mango houten salontafels  die direct zijn mee te nemen (of te laten bezorgen door onze eigen bezorgdienst). Megafurn importeert alle salontafel rechtstreeks uit Azië, hierdoor is er geen tussenhandel en dit voordeel geven we aan u! Wilt u een teak salontafel op maat? Geen probleem en dit is tevens zonder meerkosten! Bezoek onze winkel en laat je verrassen door de ruime keuze!

  • Groot assortiment teak salontafels in alle vormen en maten
  • Beste prijzen van Nederland (geen tussenhandel)
  • Salontafels gratis op maat gemaakt
  • Prachtige kwaliteit voor mega kortingen
  • Bezoek onze winkel voor de gehele collectie

Een teakhout salontafel blijft natuurlijk iets bijzonders. Wanneer je een teak salontafel voor een aantrekkelijke prijs kan aanschaffen, dan is dat natuurlijk een goede deal. Zoek je een salontafel teak die perfect past bij jouw interieur, dan doe je dat in de enorme voorraad die wij hebben. Neem de tafel van je keuze direct mee, of laat hem bezorgen. Zo weet je in ieder geval altijd zeker dat je krijgt waar je naar op zoek bent. Een mooie tafel gemaakt van teak staat immers altijd goed. Het is dan natuurlijk vooral ook goed om te kijken naar de vele mogelijkheden die wij bieden.

Teakhouten tafels in alle soorten en maten

Een salontafel van teak is er in allerlei verschillende soorten. Al die verschillende soorten van deze houten salontafel zijn allemaal bij ons te vinden. Dit komt onder andere doordat wij de tafels die wij uit voorraad leveren rechtstreeks uit Azië importeren. Ons assortiment hebben wij dan ook volledig zelf in de hand en wij zijn niet afhankelijk van tussenhandelaren. Dat is ook een voordeel voor jou als consument. Of je nu een vierkante salontafel met laden zoekt, of je wilt een heel ander model van teak hout. Het is allemaal goed te verzorgen aan de hand van ons aanbod.

Elke tafel op maat

Elke teakhouten salontafel die je kunt bedenken is bij ons te vinden. Daardoor kan je zeggen dat elke tafel op maat is. Zonder dat dit meerkosten met zich meebrengt. Wil je een tafel van massief hout? Dan is dat geen enkel probleem. Massief teakhout voor de salontafel is natuurlijk onze specialiteit. Teakhout leent zich ook perfect voor dit type tafels. Van alle soorten hout is deze soort daar het meest geschikt voor. Een goede reden om hier dus voor te kiezen. Wel is het goed om te weten dat dit niet het enige voordeel is. Er is nog meer.

De vele voordelen van een teakhout salontafel

De vele voordelen die een teakhouten salontafel met zich meebrengt zijn eigenlijk niet op één hand te tellen. Zo passen ze perfect in elk interieur. Dat komt ook doordat wij over een groot assortiment aan tafels in alle vormen en maten beschikken. Die zijn in onze showroom te vinden. Daar zal je ook ontdekken dat ze te krijgen zijn tegen de beste prijzen van het land. Waarbij ze gratis op maat worden gemaakt indien nodig. Bovendien zijn er vaak mooie kortingen te krijgen. Dit maakt de aanschaf van de tafels wel heel aantrekkelijk.