DE #1 MEUBELWINKEL IN TEAK, INDUSTRIEEL & INDIA MEUBELEN!

Teakhouten meubelen

De mooiste collecties teak houten meubelen tegen de laagste prijzen. Maatwerk zonder meerprijs!

Megafurn heeft de grootste collectie teak houten meubelen direct op voorraad voor de ALLERSCHERPSTE PRIJZEN. Bezoek onze winkel en laat je verrassen door de ruime keuze. En hebben we niet precies datgene dat je zoekt? Dan maken we dat zonder meerkosten voor je in onze fabrieken in het Verre Oosten. Bezoek onze winkel voor de gehele collectie en alle mogelijkheden.

  • Groot assortiment teak houten meubelen
  • Zeer betaalbare prijzen, omdat we geen tussenhandel hebben
  • Maatwerk ZONDER meerkosten!
  • Unieke meubelen precies naar uw eigen wensen

Eigen fabrieken in Indonesië voor teakhout meubels

Megafurn (voorheen Meubelstunter) heeft een eigen fabriek in houtbewerking op Java in Indonesie. Hier beheersen ze de kunst van het maken van kwaliteits teakhout meubels het beste. Op deze locatie produceren wij veelal maatwerk voor onze eigen meubelwinkel in Nederland, maar onze meubels zijn ook verkrijgbaar in België, Curaçao, Australië en Hawaii. Wij leveren zowel aan consumenten als bedrijven, maar bij ons zelf zijn de prijzen natuurlijk het scherpst!

Maatwerk Teak? Dat kan!

Omdat wij een eigen fabriek hebben waar wij de meubels vervaardigen is het mogelijk om de meubels zonder meerprijs op maat te maken. Bespreek met ons uw wensen en wij kijken of het mogelijk is. Het hout is duurzaam en heeft een kwalitatieve hoogwaardige afwerking.

Bezoek onze gigantische showroom van 3000 m2 in Helmond. Klik hier voor de contactgegevens. We zijn van dinsdag t/m zondag standaard geopend. Kijk hier voor de precieze openingstijden.

Alle soorten teakhouten meubelen

Megafurn maakt gebruik van teakhout voor veel van haar meubels. Denk hierbij o.a. aan teakhouten eettafels, teakhout salontafels, teakhouten dressoirs en tv-kasten van teak. Kom vooral een dag op bezoek in onze showroom om het allemaal rustig eens te bekijken.

Wat is teakhout

Teak is afkomstig van de Tectona Grandis, een boom die tot wel 40 meter hoog kan worden. De “teakboom” staat in bloei van juni tot eind augustus. Teakhout staat er om bekend dat het bestand is tegen alle verschillende type omstandigheden en wordt daarom ook gebruikt in de scheepsbouw, parketvloeren en dus ook meubels. Teak komt veel voor in het moessonwoud en in Nederland is veel ervaring met het werken met teak vanwege haar oude kolonie Nederlands-Indië.